Acties bar Bar Bistro DuCo Callantsoog


Fletcher Special: Smakelijke sticky fingers

1 september 2022 - 31 oktober 2022

Geniet in de maanden september en oktober van weer een heerlijke Fletcher Special! Schuif aan bij een van onze restaurants en geniet van de smakelijke sticky fingers met hoisin, een frisse salade en basmatirijst. Deze nieuwe Fletcher Special staat garant voor een culinair avondje uit!

Serveersuggestie:
Anselmann Classic Riesling | Levendige wijn vol met fruit en frisse zuren.

Uiteraard kunt u uw culinaire maaltijd uitbreiden met andere overheerlijke drankjes en gerechten van de kaart.

Reserveer een tafel online of bij de receptie!

Vier de feestdagen bij Bar Bistro DuCo

24 december 2022 - 26 december 2022

Culinaire kerstdiners
Vier dit jaar de feestdagen samen bij Fletcher! Schuif op kerstavond, eerste Kerstdag of tweede Kerstdag aan in een van onze ruim 115 restaurant door heel Nederland. Laat u in de watten leggen met culinaire gerechten. Kom genieten van een klassiek 5-gangen diner of ga juist voor een uitgebreide shared dining proeverij van 8-gangen. Uiteraard is à la carte diner ook mogelijk. Maak er samen een onvergetelijke Kerst van!

Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar ontvangen 50% korting. Heeft u specifieke wensen, neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Reserveer tijdig een tafel! Onze kerstdiners zijn erg in trek, zorg dat u tijdig uw reservering maakt bij het restaurant van uw keuze. Geef een reservering voor meer dan 8 personen telefonisch door.

Sfeervolle familie kerstbrunch

25 december 2022 - 26 december 2022

Sfeervolle familie kerstbrunch
Op 1e en 2e kerstdag serveren wij traditiegetrouw onze uitgebreide familie kerstbrunch! Geniet van een buffet vol warme en koude gerechten, verse broodjes en croissants, heerlijke salades, een ruime keuze aan hartig en zoet beleg, vers fruit en natuurlijk een feestelijke afsluiter. Uiteraard zal de kerststol niet ontbreken. Daarnaast is de brunch incl. onbeperkt zuivel, sappen, koffie en thee.

Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar ontvangen 50% korting. Heeft u specifieke wensen, neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Tip: Reserveer tijdig uw tafel! Vol is vol.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.